13 oktober start de kerstverkoop

It’s the most wonderful time of the year! Maar helaas voor velen ook de periode waarin ze maar moeilijk de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Goedkoop & Zo gunt iedereen een decembermaand in kerstsfeer.

Kringloopwinkel Goedkoop & Zo bestaat alweer een jaar en heeft inmiddels al drie vestigingen geopend. Door gebruikte spullen voor een klein prijsje aan te bie­den, helpt zij niet alleen mensen met een beperkt budget maar zet zich — met deze vorm van recycling — ook nog eens in voor een duurzame(re) wereld.

Laat je inspireren

Zo moet voor 13 oktober nog alle zomerkleding de winkel uit… voor slechts 1 euro per item. Want er moet ruimte komen voor de feestelijk aangeklede kerstafdeling. lilies is hier te verkrijgen: van ballen tot lichtjes en heel mat decoratiemateriaal. Loop vooral eens binnen, de deur staat open, de koffie klaar en laat je inspireren. Want een sfeervol kerstinterieur shop je bij Goedkoop & Zo bij elkaar!

Kringloopwinkel Goedkoop & Zo

Oranjeboomstraat 330, 4812 EN Breda
Valkenstraat 8, 48, EZ Breda

06 -165 541 62

Openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 10:00u tot en met 17u

Alleen voor onze locatie aan de Valkenstraat 8 te Breda zijn we donderdag tot 19u open en op zondag van 12 tot 17:00u

Delen:

In ander nieuws:

Nieuwe locatie in Breda

Beste kringloopvrienden! Vanaf heden ben je ook welkom op onze nieuwe locatie in Breda. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00

Stuur ons een bericht