Onze diensten

Kringloopwinkel Goedkoop & Zo

Bij Kringloopwinkel Goedkoop & Zo zetten we ons in voor het milieu en kleinere budgetten. Wij vinden het belangrijk dat goede spullen een tweede kans krijgen. Dit is belangrijk voor het milieu én zo hopen we zoveel mogelijk huishoudens blij te maken met nieuwe (en goedkope) spullen.

Voor onze voorraad zijn we afhankelijk van giften en mensen die hun spullen schenken. Wij zijn daarom hartstikke blij met elke gift en komen ook graag spullen bij jou op locatie ophalen! Welke GRATIS (ophaal)service wij aanbieden kan je hieronder lezen.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Ophaalservice

Ben je bezig met herinrichten of opruimen en heb je een hoop bruikbare (grote) spullen waar je vanaf wilt? Kringloopwinkel Goedkoop & Zo heeft een GRATIS ophaalservice! We kunnen het zware til- en vervoerwerk voor je uit handen nemen. Als je ons opbelt, bespreken we eerst telefonisch of we de spullen inderdaad gratis kunnen ophalen. Daarna spreken we een dag en tijdvak af om alles op te halen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw spullen een tweede ronde mee kunnen gaan.

Wat komen wij ophalen?
Omdat wij ons inzetten voor recycling en armoedebestrijding in Nederland, vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk spullen worden hergebruikt. Wij halen zo goed als alles op: van witgoed en meubels tot bestek en speelgoed. 

Laat je het ons even weten als het om grote en zware spullen gaat?

Inboedel service

Het ontruimen van een kantoorpand of woning is een (emotionele) zware klus. Vaak weet je niet waar je moet beginnen en lijkt het een onmogelijke taak. Onze medewerkers helpen je graag met het leeghalen van jouw woning/pand. 

Wij leveren jouw woning/pand altijd bezemschoon op!

Hoe gaat dit in zijn werk?

We maken eerst een kijkafspraak, zo kunnen we jouw wensen afstemmen op onze service. Ook maken we direct een inventarisatie op en kijken we welke spullen geschikt zijn voor hergebruik. 

Wil je er graag dichtbij betrokken blijven of juist niet? Dat kan allemaal, wij proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Wil je meer informatie over onze inboedel service? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

Spullen afgeven bij de winkel

Snel je spullen inleveren, dat kan! 

Kom gezellig langs en dan zorgen wij ervoor dat jouw spullen een tweede ronde krijgen.

Bijna alle spullen verdienen een tweede ronde, maar helaas zijn sommige spullen niet geschikt om te recyclen. 

Weet je niet zeker of wij jouw spullen kunnen innemen? Neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers informeren je graag over wat je wel en niet kan inleveren.

Andere diensten

Ben je op zoek naar een andere dienst: zoals verhuizen, ontruimen of schoonmaken? Neem dan een kijkje bij een van onze andere diensten!