Over ons

Duurzame stichting
Goedkoop & Zo

Onze stichting is al sinds 2014 een begrip in Noord-brabant en Breda. Ons doel is het bestrijden van de armoede in Nederland. Dit realiseren we door zoveel mogelijk spullen te recyclen en een fijne tweede bestemming te geven.

Goedkoop & Zo heeft op deze manier al duizenden gezinnen van mooie, goede en bruikbare spullen weten te voorzien.

Wij zijn als stichting hartstikke blij dat we al zo lang een bijdrage kunnen leveren aan ons prachtige Brabant en haar inwoners!

Hoe kan ik helpen?

Een helpende hand is altijd welkom bij onze kringloop. Wij zijn volledig afhankelijk van donaties en de spullen die wij krijgen. 

Heb jij nog herbruikbare spullen over of wil je een gift doen? Bij Goedkoop & Zo zijn we blij met elke vorm van donatie.

Samen bestrijden we zo de armoede in Nederland! 

Samen de armoede bestrijden als vrijwilliger

Bij Goedkoop & Zo zorgen we samen voor de gemeenschap. Zo zetten we ons in voor kleine budgetten en duurzaam hergebruik. Hiermee letten we op het milieu en bestrijden we samen de armoede in de buurt ( en daarbuiten). 

Ben jij net zo enthousiast over ons concept als wij zelf? Mooi! Naast dat wij ons inzetten voor het milieu en het hergebruik, bieden we ook de mogelijkheid om als vrijwilliger deel uit te maken van onze kringloopwinkel. Zo zorgen we samen voor de gemeenschap en het milieu

Ga als vrijwilliger aan de slag bij Goedkoop & Zo!

Wie zoeken we?
Enthousiaste vrijwilligers met een luisterend oor die graag willen samenwerken in een fijn en gezellig team.

De werkzaamheden
Werken bij Goedkoop & Zo is zeer afwisselend en kan variëren van helpen in de winkel en het adviseren van klanten, tot het ophalen van spullen of aanvullen van de voorraad. Uiteraard houden we hierbij rekening met persoonlijke voorkeuren en capaciteiten.