Verhuizingen

Professionele hulp bij verhuizingen
Verhuizen is een intensieve en vaak ook tijdrovende klus. Dus is het fijn om hierbij hulp te krijgen van professionals die hier ervaring mee hebben. Onze vakmensen verhuizen uw spullen veilig en vakkundig, of het nu gaat om meubels die van kantoorpand naar kantoorpand vervoerd moeten worden of bijvoorbeeld een zware piano die uit een bovenwoning getild moet worden. Onze verhuisservice kan zowel door particulieren als bedrijven of organisaties worden ingezet en is altijd gegarandeerd veilig én verzekerd.

Verhuisservice voor Nederland en België
Wij verzorgen verhuizingen door heel Nederland en België. Ook kunnen wij alle bijkomende werkzaamheden verzorgen, zoals af- en aansluiten van leidingen, inpakken van spullen en het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten van meubels. Zelfs het plaatsen van bijvoorbeeld een nieuwe keuken is voor onze verhuizers geen probleem. Heeft u meubels of andere spullen die niet mee verhuisd hoeven te worden? Wij zorgen ervoor dat deze worden afgevoerd, zodat u niet zelf naar de milieustraat hoeft. Bruikbare goederen brengen we, in overleg met u, naar onze kringloopwinkels zodat deze een mooie tweede leven krijgen. En u kunt er altijd op rekenen dat we het oude pand bezemschoon achterlaten.

Verhuisdienst op maat
Natuurlijk bent u altijd degene die bepaalt welke werkzaamheden u zelf uitvoert en welke taken wij van u kunnen overnemen. Meer weten? Vraag dan gratis een offerte aan en we vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.