Partijverkoop

Partijverkoop bij Goedkoop & Zo

Inkopen van partijen spullen

Wil je een partij spullen verkopen? Bij Goedkoop & Zo helpen wij je graag van je partijen spullen af. Wij nemen alles in, van meubels tot aan kleding. 

Wij kopen zowel nieuwe als gebruikte partijen in. 

Weet je niet zeker of jouw spullen in aanmerking komen als partij verkoop? Of heb je een (grote) partij die je graag wil verkopen?

Neem vrijblijvend contact met ons op! 

 

Verkopen van partijen spullen

Op zoek naar een (grote) partij spullen? Bij Goedkoop & Zo krijgen we wekelijks allerlei partijen binnen. Op zoek naar iets specifieks? Neem contact met ons op en wij gaan voor jou hiernaar op zoek.

Bij Kringloopwinkel Goedkoop & Zo zetten we ons in voor het milieu en kleinere budgetten. Wij vinden het belangrijk dat goede spullen een tweede kans krijgen. Dit is belangrijk voor het milieu én zo hopen we zoveel mogelijk huishoudens blij te maken met nieuwe (en goedkope) spullen.

Voor onze voorraad zijn we afhankelijk van giften en mensen die hun spullen schenken. Wij zijn daarom hartstikke blij met elke gift en komen ook graag spullen bij jou op locatie ophalen! Welke GRATIS (ophaal)service wij aanbieden kan je hier lezen.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.