GOEDKOOP & ZO HELPT SINT MAARTEN

Na het vreselijke natuurgeweld van orkaan Irma is op Sint Maarten een tekort aan alles. De kringloopwinkels van Goedkoop & Zo in Breda, Tilburg en Oosterhout gaan zich daarom gezamenlijk inzetten om geld op te halen voor de wederopbouw van het eiland.

Tekort aan alles
Het kan en zal niemand ontgaan zijn: Sint Maarten en ook Saba en Sint Eustatius zijn slachtoffer geworden van een natuurramp van ongekende omvang. Na orkaan Irma is met name Sint Maarten ernstig beschadigd achtergebleven. Huizen, scholen en ziekenhuizen zijn verwoest en er is een groot tekort aan drinkwater, voedsel en andere eerste levensbehoeften. Door het Rode Kruis is daarom een speciaal gironummer geopend om de inwoners van Sint Maarten te helpen. En Goedkoop & Zo draagt graag een steentje bij aan dit goede doel.

Opbrengst wordt donatie
Om de slachtoffers van orkaan Irma te helpen zullen vanaf deze week alle opbrengsten van de verkoop van kleding in onze kringloopwinkels direct gaan naar Giro 5125 van het Rode Kruis. In plaats van kleding rechtstreeks naar Sint Maarten te sturen is onze hulp op deze manier tweeledig. Ten eerste kan het Rode Kruis zo bepalen welke noodgoederen het hardst nodig zijn en het door ons ingezamelde geld hiervoor inzetten. En daarnaast kunnen personen en gezinnen met een krappe beurs nog steeds bij ons terecht voor betaalbare en kwalitatief goede kleding. Zo helpen we elkaar!

Help ook!
Iedereen die ook wil bijdragen aan deze inzamelingsactie voor het Rode Kruis kan hiervoor terecht in onze kringloopwinkels in Breda, Tilburg en Oosterhout. Ieder kledingstuk dat wordt aangeschaft wordt direct vertaald naar een donatie voor de inwoners van Sint Maarten. En we blijven doneren zolang dit nodig blijft. Kom dus naar Goedkoop & Zo en draag bij aan de wederopbouw van Sint Maarten.

 

Goedkoop & Zo Breda: Oranjeboomstraat 330
Goedkoop & Zo Tilburg: Zuid-Oosterstraat 23c
Goedkoop & Zo Oosterhout: Arkendonk 98

Delen:

In ander nieuws:

Nieuwe locatie in Breda

Beste kringloopvrienden! Vanaf heden ben je ook welkom op onze nieuwe locatie in Breda. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00

13 oktober start de kerstverkoop

It’s the most wonderful time of the year! Maar helaas voor velen ook de periode waarin ze maar moeilijk de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Goedkoop

Stuur ons een bericht