KRINGLOOP EN ONTRUIMDIENST GOEDKOOP&ZO IN DE SPOTLIGHT OP RTL Z

Komende zondag 25 november om 17.00u wordt op RTL Z een speciale reportage over de Bredase kringloop Goedkoop&Zo uitgezonden. In de uitzending draait alles om duurzaam ondernemen. En dat doet Goedkoop&Zo met hun kringloopwinkels en de ontruimings- en verhuisservices onder de naam Goedkoop Ontruiming.

Een beter milieu
In de uitzending wordt belicht hoe de ondernemingen bijdragen aan een betere wereld; een aspect dat voor eigenaar John Semerel enorm belangrijk is. Aan de ene kant is er het milieu, dat wordt ontlast door de diensten van Goedkoop Ontruiming en Goedkoop&Zo. Door spullen die niet meer worden gebruikt op te knappen en weer te koop aan te bieden, hoeft minder te worden weggegooid. Recycling is een van de meest effectieve manieren om het milieu te sparen. Bij de ontruimdiensten van Goedkoop Ontruiming worden bovendien alle onbruikbare spullen en het afval zorgvuldig gescheiden en op de juiste manier afgevoerd door het professionele team van ontruimers.

Samen voor de maatschappij
Aan de andere kant speelt iets terug doen voor de samenleving een grote rol. Het ontruimen van een failliet bedrijf of de woning van een overleden dierbare kan een enorme impact hebben. De vakkundige ontruimers van Goedkoop Ontruiming hebben hier veel begrip voor en zullen het pand en de spullen die er uit moeten altijd met respect behandelen. Items die, met toestemming van de oude eigenaar of nabestaanden, doorverkocht mogen worden in de kringloopwinkels van Goedkoop&Zo worden tegen een lage prijs aangeboden. Zo hebben ook mensen en gezinnen die minder te besteden hebben de kans om kwalitatief goede, mooie en bruikbare spullen aan te schaffen. Bovendien brengt eigenaar John een deel van de opbrengst naar diverse goede doelen, zoals de daklozenopvang en stichting Kika.

Kroon op het werk
Dat RTL Z juist deze Bredase onderneming, met ook een kringloopvestiging in Oosterhout, in beeld brengt is natuurlijk erg bijzonder. Maar het is ook een erkenning van het goede werk dat John en zijn team verzorgen. Zij zijn dan ook erg trots op de reportage die door RTL Z over hen is gemaakt. Benieuwd geworden naar het eindresultaat? Stem dan op zondag 25 november om 17.00u af op RTL Z. Of neem alvast een kijkje op www.goedkoopontruiming.nl en www.goedkoopenzo.nl.

Delen:

In ander nieuws:

Nieuwe locatie in Breda

Beste kringloopvrienden! Vanaf heden ben je ook welkom op onze nieuwe locatie in Breda. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00

13 oktober start de kerstverkoop

It’s the most wonderful time of the year! Maar helaas voor velen ook de periode waarin ze maar moeilijk de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Goedkoop

Stuur ons een bericht